OPORTUNITATI DE INVESTITII IN ROMANIA

Obiectivul publicatiilor in limbile germana si engleza editate de Walters Invest S.R.L este acela de a oferi posibilitatea asezarilor din Romania de a-si prezenta oportunitatile de investitii, potentialul natural si uman, in vederea dezvoltarii lor socio-economice prin atragerea de investitii straine. Exista inca in localitatile din Romania suficiente resurse naturale neexploatate, in special din lipsa de fonduri.

Walters Invest SRL actioneaza tocmai pentru a face cunoscute aceste resurse si pentru atragerea investitorilor straini in aceste asezari.
Din experienta de cativa ani in acest domeniu, specialistii Walters Invest au constatat interesul oamenilor de afaceri straini pentru asezarile rurale romanesti si actioneaza pentru informarea acestora asupra oportunitatilor de investitii, editand cataloage (publicatii) care se distribuie gratuit la Camerele de Comert si Industrie si la diverse organizatii ale oamenilor de afaceri din Europa de Vest.

Pentru o informare eficienta, publicatiile vor fi editate in format A4, color, avand un design modern si cuprinzand informatii bine structurate si date concrete: scurta prezentare a asezarii, localizarea acesteia, oportunitatile de investitii si persoana de contact.
Sunt prezentate toate oportunitatile de investitii, de la cele din agricultura, industrie, infrastructura, posibilitatile de realizare a unor parteneriate publice-private, pana la cele din turism - cunoscut fiind deja interesul deosebit al investitorilor externi in acest domeniu.
Stim ca si interesul Dvs este acela de a atrage investitii in localitatile pe care le administrati, in vederea dezvoltarii durabile a comunei si a ridicarii nivelului de trai al locuitorilor, de aceea dorim sa venim in intampinarea acestei intentii, oferindu-va posibilitatea de a va face cunoscute oportunitatile din comuna pe care o conduceti. Va asiguram ca acestea vor fi prezentate obiectiv, intr-un catalog de o grafica moderna, care va fi distribuit de specialistii nostri in Europa de Vest.

Devenind partenerii nostri, Walters Invest, prin colectivul de redactori specializati in prezentarea scrisa a oportunitatilor de afaceri si biroul de marketing si distributie a publicatiilor, se angajeaza in promovarea posibilitatilor de investitii din comuna Dvs.DESPRE PARTENERII NOSTRI

Obiectivul publicatiilor Ón limbile germana
si engleza este acela de a oferi posibilitatea asezarilor din Romania de a-si prezenta oportunitatile de investitii, potentialul natural si uman, in vederea dezvoltarii lor socio-economice prin atragerea