PROMOVARE LA TARGURILE DE CONSTRUCTII

Compania noastra isi desfasoara activitatea cu scopul de a ajuta întreprinderile mici si mijlocii in a-si promova produsele pe pietele din Europa de Vest, precum si de a facilita societatilor romanesti gasirea unor noi parteneri, clienti sau asociati externi.

Expozitiile internationale de specialitate ofera cadrul ideal pentru armonizarea cererii cu oferta, creeaza posibilitatea reala de stabilire a legaturilor economice, plasarea pe o piata vasta precum si promovarea serviciilor si produselor participantilor.
Pe parcursul celor 7 ani de activitate am participat la nenumarate expozitii de specialitate în diverse domenii: financiar si investitii, industria alimentara, constructii, turism,  prezentand obiectiv posibilitătile de investitie si parteneriate existente în tarile est europene.
Reed Exhibitions (RX) fondat in Londra- lider mondial in organizarea de expozitii specializate in intreaga lume, reuseste sa adune in fiecare an peste 6 milioane de participanti†la cele peste 500 de expozitii organizate in 38 de tari.

Din cele 500 de expozitii -150 au loc pe teritoriul Austriei –fiind organizate de “Reed Exhibitions Messe Salzburg” si “ Reed Exhibitions Messe Wien”, subsidiare ale RX-Londra, avand peste  1 milion de vizitatori anual.

În anul 2010 WALTERS INVEST  va fi prezent cu stand propriu  la targul international de constructii Bauen & Wohnen,unde va distribui in cadrul expozitional un catalog specializat destinat sa promoveze activitatea societatilor romanesti din domeniul constructiilor.

Bauen & Wohnen Salzburg (Fostul Targ " Austrobau") – cel mai mare Targ International de Constructii ,  Design Interior si Energie Alternativa  se desfasoara în perioada :11-14 Februarie 2010, la Salzburg.

Sute de firme de prestigiu din ţări central şi vest europene (Germania, Austria, Elveţia, Italia, Franţa, Croaţia etc.) specializate în domeniul construcţiilor, arhitecturii, design-ului şi amenajărilor interioare, precum şi în cel al energiilor alternative vor participa în luna februarie a anului viitor la tradiţionalul târg Bauen+Wohnen aflat la a 33-a editie.

Bauen+Wohnen oferă posibilitatea participantilor să intre  în legatură directă cu potenţiali parteneri de afaceri şi clienţi .
detalii si la »DESPRE PARTENERII NOSTRI

Obiectivul publicatiilor Ón limbile germana
si engleza este acela de a oferi posibilitatea asezarilor din Romania de a-si prezenta oportunitatile de investitii, potentialul natural si uman, in vederea dezvoltarii lor socio-economice prin atragerea