Oportunitati de Investitii in Romania

Obiectivul publicatiilor in limbile germana si engleza editate de Walters Invest este acela de a oferi posibilitatea asezarilor din Romania de a-si prezenta oportunitatile de investitii, potentialul natural si uman
citeste mai mult »

Publicatii regionale

Prin participareala expozitii, publicatiile ajung direct la oameni de afaceri interesati de mediul economic romanesc. Datorita integrarii Romaniei in structurile economice si sociale europene, am diversificat aceste publicatii, editandu-le si în limba engleza.


Promovare WEB

www.primariaonline.ro este singurul portal care prezinta administratiile locale din Romania catalogate dupa oportunitatile de investitii pe care le ofera si, in acelasi timp, ofera informatii variate (economice, sociale, politice), precise are vin atat in ajutorul membrilor acestora, cat si al potentialilor investitori.
citeste mai mult


Promovare la Targuri de Constructii

Compania noastra isi desfasoara activitatea cu scopul de a ajuta întreprinderile mici si mijlocii in a-si promova produsele pe pietele din Europa de Vest, precum si de a facilita societatilor romanesti gasirea unor noi parteneri, clienti sau asociati externi.
citeste mai mult »

DESPRE PARTENERII NOSTRI

Obiectivul publicatiilor n limbile germana
si engleza este acela de a oferi posibilitatea asezarilor din Romania de a-si prezenta oportunitatile de investitii, potentialul natural si uman, in vederea dezvoltarii lor socio-economice prin atragerea